Maria Dressel

Marialois Lilith D. Dresselr

Jeg bliver oftest spurgt om, hvorfor jeg laver clairvoyant rådgivning? Og om det er noget, jeg altid har vidst, at jeg havde evner for?

Og ja, siden jeg var teenager har jeg vidst, at jeg gerne ville beskæftige mig med clairvoyance og andre spirituelle emner, men jeg endte med først at lave noget andet først.

I mine 20’ere boede jeg i Spanien en række år, hvor jeg uddannede mig inden for marketing, handel og PR, og da jeg flyttede tilbage til Danmark bosatte jeg mig i Valby, hvor jeg i 15 år har været tilknyttet det Catalanske Handelskammer, hvor jeg har arbejdet med forretningsudvikling og rådgivning af spanske virksomheder. 

De seneste 5 år har jeg været selvstændig med forskellige projekter, som spænder fra at åbne en cafe til at lave coaching programmer for spirende iværksættere.

Og nu uddannet som Clairvoyant Rådgiver hos Lone Hertz  juni 2021

Med hensyn til evner, kan alle lære at spille lille Peter edderkop på et klaver, og sådan er det også med de clairvoyante evner – vi kan alle noget, men ikke alle er Mozart,  og talent eller ej, så skal man øve sig.  

Jeg har øvet mig for fuld skrue med over 100 prøvekaniner igennem min uddannelse, og derfor er jeg nu klar til at tage imod dig, hvor jeg kan supplere min clairvoyante rådgivning med alle de andre erhvervsmæssige erfaringer, jeg har gjort mig.